Elérhetőségek

Park Hotel Pelikán****, Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Deák F. u. 3-5.
Telefon:
+3694/513-800
Fax: +3694/513-801
E-mail:
info@hotelpelikan.hu
Munkatársaink

MunkatársainkProgramok

Tófürdő és Termálfürdő

Tófürdő és Termálfürdő

Tófürdő:

Az 5,4 hektáron elterülő élményfürdő különböző temperált vizű medencékkel és óriáscsúszdákkal várja a strand szerelmeseit. A fürdőn a medencék mellett 4 db óriáscsúszdából álló csúszdaegyüttes biztosítja főleg a fiatalabb korosztály számára az izgalmas szórakozási lehetőséget. 

Termálfürdő:

A nyolcvan centiméter mélységű, csempézett, szabadtéri termálmedencét vízforgató berendezéssel és élménygépészeti elemekkel korszerűsítették, melyben pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok kényeztetik a fürdőzőket. A feszített víztükrű medence 32-34 fokos vizében pihenők felett korszerű, új tetőszerkezet nyújt védelmet. A fürdő római hangulatát az első ütem elkészültével a kismedencéhez közeli félkörös oszlopsor adja. A római jelleget a második ütem fogja igazán biztosítani, melynek keretében megépülhet a fedett, egész évben üzemelő termálfürdő, amelynek medencéi római kori tagolásúak lesznek.
Vissza az előző oldalra!
Park Hotel Pelikán****, Szombathely - MagyarPark Hotel Pelikán****, Szombathely - AngolPark Hotel Pelikán****, Szombathely - Német