Elérhetőségek

Park Hotel Pelikán****, Szombathely

Cím: 9700 Szombathely,
Deák F. u. 3-5.
Telefon:
+3694/513-800
Fax: +3694/513-801
E-mail:
info@hotelpelikan.hu
Munkatársaink

MunkatársainkProgramok

Iseumi Szabadtéri Játékok

Iseumi Szabadtéri Játékok

Több éves szünet után nyitotta ki ismét kapuit ez a közkedvelt helyszín, amely korábban közel fél évszázadon keresztül adott otthont a szabadtéri operaelőadásoknak. A nagy sikeren, a kiváló visszajelzéseken felbuzdulva Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója ebben az esztendőben már programsorozatot tervezett, s július végétől augusztus közepéig több előadással várják az érdeklődőket az Iseumi Szabadtéri Játékokon.

Puccini Turandotja Vidnyánszky Attila rendezésében kerül színre július 27-én és 29-én, az előadás karmestere Medveczky Ádám. A címszerepet Lukács Gyöngyi alakítja, Kalafként Rubens Pelizzari, Liúként Bazsinka Zsuzsanna lép pódiumra, Timur szerepében pedig Alexandru Agachénak tapsolhat a közönség.

Mozart-opera ismét szerepel a kínálatban, ezúttal a Figaro házassága, Káel Csaba színre vitelében, Vashegyi György dirigálásával. Az augusztus 7-én és 9-én színre kerülő előadásban Kovács István kelti életre Figarót, a Grófnét Rost Andrea, a Grófot pedig Szegedi Csaba alakítja.

Andrew Lloyd Webber Evitája a harmadik produkció, amelynek címszerepét Koós Réka, Che Guevaráját MiIller Zoltán, Juan de Perónját pedig Egyházi Géza játssza. A musical augusztus 14-én, 16-án látható, s ha nagy lesz az érdeklődés, akkor augusztus 18-án is színre kerül.

Az előadások közreműködője a Savaria Szimfonikus Zenekar.

Mozart: Figaro házassága
Susanna: Csereklyei Andrea
Figaro: Bretz Gábor
Grófné: Rost Andrea

- 2012. Augusztus 07. Kedd, 20:30
- 2012. Augusztus 09. Csütörtök, 20:30

Webber: Evita
Eva Peron: Koós Réka
Che Guevara: Miller Zoltán

- 2012. Augusztus 14. Kedd, 20:30
- 2012. Augusztus 16. Csütörtök, 20:30
Vissza az előző oldalra!
Park Hotel Pelikán****, Szombathely - MagyarPark Hotel Pelikán****, Szombathely - AngolPark Hotel Pelikán****, Szombathely - Német